interPhone har specialiseret sig i at levere IP-telefoni til virksomheder, der handler internationalt.

Vores kunder har forskellige ønsker, og vi skræddersyer derfor vores løsninger så de passer til kundens behov.

(further references upon request)Et udpluk af vores referencer


Ritzau

24/7-365. Ritzau benytter interPhones hostede telefoniplatform i Danmark, Bruxelles, Australien, Mexico og Bangkok, samt en fax2mail løsning.


Pressalit

Vi har leveret portering og virtualisering af telefonlinier og numre, for Pressalit’s hovedkontor i Danmark samt afdelinger i Sverige, England og Tyskland. Desuden routing/terminering af alle indgående og udgående kald for hele gruppen, sammen med en fax2mail løsning.

Pressalit har valgt Microsoft Teams som kommunikations-platform.


Nordic Transport Group

Vi har foretaget virtualisering af telefonlinier og numre for NTG’s virksomheder i Danmark, Norge, Sverige og Tyskland og England. Vi router/terminerer alle indgående og udgående kald i alle lande for gruppens virksomheder. Derudover har vi leveret en fax2mail løsning for gruppens virksomheder i de ovennævnte lande.

NTG har valgt Microsoft Teams som primær telefoniplatform.


Kosan Crisplant

Vi har virtualiseret kosan Crisplants nummerserier og liniekapacitet. De har valgt en 3CX løsning med en TotalView on top. Således router/terminerer vi alle deres fastnet kald med failover til deres mobiler i tilfælde af udfald på deres internetforbindelse. Herudover har de også en fax2mail løsning via interphones geografisk redundante sip cluster softswitch.


→ Har i brug for en intelligent kommunikationsløsning til erstatning eller i tillæg til jeres eksisterende så er i meget velkommen til at kontakte os for et tilbud.

Udfyld formularen her, eller ring på tlf. 70 226 007.