interPhone har specialiseret sig i at levere IP-telefoni til virksomheder, der handler internationalt.

Vores kunder har forskellige ønsker, og vi skræddersyer derfor vores løsninger så de passer til kundens behov.

Et udpluk af vores referencer


Ritzau

24/7-365. Ritzau har interPhones hostede telefonomstilling i Danmark, Bruxelles, Australien, Mexico og Bangkok, samt en fax2mail løsning.


Pressalit

Vi har leveret portering og virtualisering af telefonlinier og numre, for Pressalit’s hovedkontor i Danmark samt afdelinger i Sverige, England og Tyskland. Desuden routing/terminering af alle indgående og udgående kald for hele gruppen, sammen med en fax2mail løsning.

Pressalit har valgt Microsoft Lync /Skype for Business som kommunikationsplatform.


Nordic Transport Group

Vi har foretaget virtualisering af telefonlinier og numre for NTG’s virksomheder i Danmark, Norge, Sverige og Tyskland. Vi router/terminerer alle indgående og udgående kald i alle lande for gruppens virksomheder. Derudover har vi leveret en fax2mail løsning for gruppens virksomheder i de ovennævnte lande.

NTG har valgt asterisk som intern IP-telefoniplatform.


Kosan Crisplant

Vi har virtualiseret kosan Crisplants nummerserier og liniekapacitet. De har valgt en 3CX løsning med en TotalView on top. Således router/terminerer vi alle deres fastnet kald med failover til deres mobiler i tilfælde af udfald på deres internetforbindelse. Herudover har de også en fax2mail løsning via interphones geografisk redundante sip cluster softswitch.


→ Har i brug for en intelligent kommunikationsløsning til erstatning eller i tillæg til jeres eksisterende så er i meget velkommen til at kontakte os for et tilbud.

Udfyld formularen her, eller ring på tlf. 70 226 007.