InterPhone Danmark ApS blev grundlagt med udgangspunkt i en distributionsaftale med det amerikanske selskab net2phone, helt tilbage i begyndelsen af 2003. Net2Phone i USA var det første selskab der lavede bro mellem den traditionelle telefoni og IP telefoni.

Det er InterPhone Danmark ApS vision at drive televirksomhed, med fokus på integration af virksomheden og dens internationale afdelinger og datterselskaber. InterPhone opererer en avanceret IP platform der kan håndtere internationale afdelinger / datterselskaber i forskellige lande, tidszoner og i forskellige valuta med forskellige lovgivningsmæssige krav såsom moms m.v.

Til dette formål har interPhone indgået aftaler som gør det muligt at portere numre og liniekapacitet i 38 lande verden over. Endvidere tilbyder interphone Danmark også mobil og dataløsninger til brug i lande udenfor EU, til langt mere konkurrencedygtige priser end de danske operatører kan tilbyde. Disse løsninger gør det endvidere muligt for virksomheden at præsentere sine medarbejderes lokale mobilnumre ved samtaler og SMS.